Logistika po Vašoj mjeri
TEX logistika je pružatelj visokokvalitetnih usluga u segmentu fleksibilne i brze logistike.

Kontaktirajte nas

TEX logistika se specijalizirala za pružanje cjelovitih logističkih rješenja – od paketne distribucije, transporta, skladišne logistike do međunarodnog prijevoza.

Sa sjedištem u Zagrebu i 1.500 zaposlenih svakodnevno održava zavidnu kvalitetu usluge i pruža nova znanja i stručnost svojim partnerima.

Usluge TEX logistike prvenstveno su zanimljive malim i srednjim tvrtkama koje često nemaju vlastite resurse sa specifičnim znanjima i iskustvom vođenja logističkog poslovanja, kao i tvrtkama koje žele povećati kvalitetu skladišno-transportne usluge bez angažiranja dodatnih vlastitih sredstava.

Osnova poslovanja TEX logistike je kreiranje logističkih rješenja po mjeri svakog klijenta na troškovno učinkovit način. Naglasak usluge je na kvaliteti, brzini i fleksibilnosti.

Misija

Ispunjavati zahtjeve naših klijenata pružajući fleksibilna, konkurentna i prilagođena logistička rješenja visoke kvalitete.

Vizija

Kontinuiranim unapređenjem izvrsnosti ostati najbolji izbor na ciljanim tržištima u djelatnostima transporta i logistike – suradnicima siguran partner, a korisnicima najbolji izbor.

TEX paket

TEX skladište

TEX transport

TEX pretplata

TEX letak